San Agustin - Gran Canaria (last minute) vakantie aanbiedingen

San Agustin - Gran Canaria (last minute)

Las minute - vakantie - aanbiedingen SUNtip 2023/2024

SUNtip - San Agustin - Gran Canaria (last minute) vakantie deals 2023/2024
Playa de San Agustín is een heel relaxed strand, veel rustiger dan Playa del Inglés en Maspalomas. Bezoekers die even geen zin hebben in een mensenmassa, zullen dit donkergekleurde zandstrand leuk vinden, een plek waar u voldoende ruimte hebt om uw handdoek neer te leggen, om nog maar te zwijgen van heerlijk te chillen. In het weekend wordt het wel iets drukker, als bewoners profiteren van het feit dat ze zo’n mooi en rustig strand voor de deur hebben liggen.

Het strand is ongeveer 670 meter lang. Het is ligt glooiend en goed beschermd tegen de golven. Dit zorgt voor ideale omstandigheden om te snorkelen en scubaduiken. Er zitten een paar uitstekende visrestaurants aan de boulevard, evenals een aantal cafés, bars en winkels. Aan de rand van het strand zijn douchefaciliteiten. Bussen rijden naar dit resort en er is een parkeerplaats.

Klinkt Playa de San Agustín u als muziek in de oren? Nou, dan liggen er op een klein stukje lopen twee fantastische hotels, Meliá Tamarindos en Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel. Allebei worden ten zeerste aanbevolen door Jondoo.

DEEL DEZE PAGINA