San Agustin - Gran Canaria (last minute) vakantie aanbiedingen

Maspalomas - Gran Canaria (last minute)

Las minute - vakantie - aanbiedingen SUNtip 2024/2025

SUNtip - Maspalomas - Gran Canaria (last minute) vakantie deals 2024/2025

Maspalomas is een paradijs op de Canarische archipel, gevormd door de golvende gouden woestijnduinen, de kraakheldere Atlantische zee en de vulkanische rotsen. La Charca, Palmitos Park en Playa del Inglés zullen jouw hart veroveren! Wanneer zoek jij deze zonnige vakantiebestemming op?


Maspalomas is een mooie badplaats die speciaal voor het toerisme is opgezet en alle faciliteiten heeft die een heerlijke vakantie garanderen. Er is een schitterend lang zandstrand dat doorloopt tot in Playa del Inglés en waarlangs prachtige zandduinen liggen. Maspalomas heeft een leuk klein centrum met verschillende winkeltjes, terrasjes en restaurants; het ligt 4,5 kilometer van Playa del Inglés. Het vervoer tussen deze plaatsen is eenvoudig geregeld per openbaar vervoer of per taxi.


Momenteel wordt er een groot leisure centrum in Maspalomas gebouwd met ontzettend veel vermaak voor jong & oud. Naast vele winkels kun je hier o.a. terecht voor een foudcourt, attracties, bowlingbaan, uitgaan en sporten. Het is nog onbekend wanneer Holidayworld geopend wordt.

DEEL DEZE PAGINA