Meloneras Gran Canaria (last minute) vakantie aanbiedingen

Meloneras - Gran Canaria (last minute)

Las minute - vakantie - aanbiedingen SUNtip 2023/2024

SUNtip - Meloneras - Gran Canaria (last minute) vakantie deals 2023/2024
Als u op zoek bent naar een chic, luxe resort in het hoogste segment op Gran Canaria, dat moet u in Meloneras zijn.
Meloneras is perfect gelegen in de buurt van het populaire Maspalomas en Playa del Inglés, aan de zuidkust richting Puerto Rico. Ten noordwesten van de vuurtoren heeft deze badplaats onlangs een grote facelift ondergaan en ziet er nu nog indrukwekkender uit!
Alles in deze plaats ademt luxe uit. Het is aantrekkelijk, hip, luxe en bovenal stijlvol, zonder dat het al te overdreven is.
Met merkwinkels, juweliers en hippe boetiekjes is het een heerlijke plek om te winkelen en uitstekend te dineren. Er zijn winkelcentra, restaurants, cafés en bars langs de boulevard met gerechten van over de hele wereld. U kunt overal lekkere internationale specialiteiten proeven en er zijn voldoende plekjes om van de schitterende zonsondergangen te genieten.
Het strand is van fijn zand en is ideaal om te zonnebaden en voor een duik in het heldere water van de Atlantische Oceaan. Mensen van over het hele eiland komen voor hun rust hier naar het strand en als de lokale bevolking hier komt, dan weet u dat het wel goed moet zijn!
‘s Avonds licht Meloneras op. Er zijn heerlijke plekken waar u kunt ontspannen met een glas wijn terwijl u zon onder ziet gaan, met heerlijke muziek op de achtergrond. In tegenstelling tot Playa del Inglés, biedt Meloneras veel afwisseling in het nachtleven. U zult hier geen dronkelappen aantreffen!

DEEL DEZE PAGINA